Jumat, 10 Februari 2012

SERAGAM BANI ZAED

Assalaamualaikum warohmatullaaahi wabarakaaaaaaatuuh......!
Ngaturi wuningo.....!!! bilih wekdal sak puniko sampun nedahaken caket wulan ramadhan kirang gangsal wulan...
Panjenengan dipun suwun ngaturaken ukuran busono ingkang saperlu hanglancaraken titiacoro ingkang bade kalajengaken menggah pawiwahan halal bihalal ingkang bade dateng....
Kirang lan langkungipun kawulo namung ngaturaken agunging panuwun ingkang tanpo upami....
Cekap semanten atur kawulo...hamakili ingkang kagungan kerso, hainggih raden ayu kanthi handayani kalian raden bagus kholil fuadi sak kloron...
Kepareng, nuwun...nuwun...lan nuwun...
Wassalaamualaikum  warohmatullaaahi wabarakaaaaaaatuuh......!

NB : Dene file ipun saget kapundut utawi ka unduh wonten ing pasogatan : www.4shared.com kanti asmo file : "Data seragam halal bi halal 2012 bani zaed"
Menawi bade langsung dateng link unduhipun saged panjenengan klik wonten ing : http://www.4shared.com/file/uN7JLdKO/Data_Seragam_Halal_Bi_Halal_20.html

Menika update an ipun kang kaping kalih : http://www.4shared.com/file/fVTjk36H/Data_Seragam_Halal_Bi_Halal_20.html

0 komentar:

Poskan Komentar

◄ Posting Baru Posting Lama ►
 

Browser

Copyright 2012 gratis_arif: SERAGAM BANI ZAED Template by Bamz | Publish on Bamz Templates